De Graaf Ontruimingen
voor ontruimingen en bezemschoon opleveren

 

De Graaf Ontruimingen

De Graaf Ontruimingen
Voor ontruimingen en bezemschoon opleveren.


Een huis ontruimen is vaak een emotionele gebeurtenis en vraagt om zorgvuldigheid en discretie. Veelal ontruimen wij woningen in geval van overlijden. De nabestaanden hebben in deze periode al zoveel te regelen. Het geeft rust als u het leeghalen van de woning kunt overlaten aan een discrete en professionele partner. Uiteraard ontruimen wij ook in geval van verhuizing of voor verhuurders.


GEEN TIJD OM ZELF TE ONTRUIMEN?
WOONT U TE VER WEG VAN DE WONING?
ZIJN ER GEEN NABESTAANDEN DIE DEZE TAAK OP ZICH KUNNEN NEMEN?


De Graaf Ontruimingen zorgt op een gepaste manier voor het bezemschoon opleveren van de woning.


EEN ZORG MINDER.

LAAT HET ZWARE WERK AAN ONS OVER.GOEDEREN KRIJGEN ZOVEEL MOGELIJK EEN NIEUWE BESTEMMING.
WE DOEN ALLES IN GOED OVERLEG.
WIJ ZIJN ER OM U TE ONTLASTEN.Elke situatie is weer anders elke woning vraagt om persoonlijke aandacht. Daarom bespreken we altijd eerst in een gratis en vrijblijvend intakegesprek al uw wensen. Zo weet u precies wat u aan ons heeft. Wij denken mee en handelen u zaken netjes af. Daar kunt u op vertrouwen.
 

 

 

 

Gastenboek

42 berichten op 3 pagina's
Cornelis Janssen
20-08-17 11:15:59
De graaf ontruimingen heeft de woning van mijn ouders ontruimd. Dit is zeer snel en netjes gedaan. Waardevolle spullen die gevonden zijn netjes terug gekregen. Ik wens jullie een mooie toekomst dat het bedrijf heel groot mag worden.
Peter Van gagelbos
01-07-17 08:10:44
Daan van de graaf ontruimingen heeft de verzorgingskamer van mijn moeder ontruimt. En heeft dit super snel en netjes gedaan. Ook zijn er foto's en sierraden gevonden tijdens de ontruiming deze zijn aan mij overhandigd bij oplevering. Ik kan niet anders zeggen dan een top bedrijf. Bedankt groetjes peter
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map