De Graaf Ontruimingen
voor ontruimingen en bezemschoon opleveren

 

De Graaf Ontruimingen

De Graaf Ontruimingen
Voor ontruimingen en bezemschoon opleveren.


Een huis ontruimen is vaak een emotionele gebeurtenis en vraagt om zorgvuldigheid en discretie. Veelal ontruimen wij woningen in geval van overlijden. De nabestaanden hebben in deze periode al zoveel te regelen. Het geeft rust als u het leeghalen van de woning kunt overlaten aan een discrete en professionele partner. Uiteraard ontruimen wij ook in geval van verhuizing of voor verhuurders.


GEEN TIJD OM ZELF TE ONTRUIMEN?
WOONT U TE VER WEG VAN DE WONING?
ZIJN ER GEEN NABESTAANDEN DIE DEZE TAAK OP ZICH KUNNEN NEMEN?


De Graaf Ontruimingen zorgt op een gepaste manier voor het bezemschoon opleveren van de woning.


EEN ZORG MINDER.

LAAT HET ZWARE WERK AAN ONS OVER.GOEDEREN KRIJGEN ZOVEEL MOGELIJK EEN NIEUWE BESTEMMING.
WE DOEN ALLES IN GOED OVERLEG.
WIJ ZIJN ER OM U TE ONTLASTEN.Elke situatie is weer anders elke woning vraagt om persoonlijke aandacht. Daarom bespreken we altijd eerst in een gratis en vrijblijvend intakegesprek al uw wensen. Zo weet u precies wat u aan ons heeft. Wij denken mee en handelen u zaken netjes af. Daar kunt u op vertrouwen.
 

 

 

 

Gastenboek

18 berichten op 2 pagina's
Nel Brandwijk
02-04-18 09:32:52
Een goede snelle service. In 2,5 dagen het hele huis leeg en schoon. Alles keurig gedaan.
Niks anders dan lof hierover
Bets Mollenbeek
05-03-18 14:52:26
Zeer dankbaar voor het geleverde resultaat eerlijkheid en betroubaarheid gegarandeerd ga zo door en je bedrijf zal een topbedrijf worden

Nogmaals bedankt en succes
Nel Brantenaar
15-01-18 10:53:01
Daan heeft onze laminaatvloer zeer netjes afgewerkt. Zeker een aanrader
Mooie prijzen en zeer vriendelijk
Marie-Anne van Bergen
02-12-17 15:42:19
Super goede service van de Graaf ontruimingen. Goed contact en perfecte oplevering. Zal jullie zeker aanbevelen in mijn omgeving.
stefan de kijzer
30-11-17 13:00:11
de graaf ontruimingen, heeft ons zeer goed en snel geholpen. de woningbouw was zeer tevreden tijdens de eind inspectie. en het prijsverschil was enorm. ik zou iedereen de graaf ontruimingen aanraden
Sjaak Damen
20-08-17 14:43:10
Deskundig en netjes mijn bedrijfspand op een zeer korte termijn bezemschoon opgeleverd volgens afspraak. Mensen zijn vriendelijk ,weten wat zoiets inhoud en weten van aanpakken. Het was boven mijn verwachting. Bedankt en Daan succes.
Cornelis Janssen
20-08-17 11:15:59
De graaf ontruimingen heeft de woning van mijn ouders ontruimd. Dit is zeer snel en netjes gedaan. Waardevolle spullen die gevonden zijn netjes terug gekregen. Ik wens jullie een mooie toekomst dat het bedrijf heel groot mag worden.
Peter Van gagelbos
01-07-17 08:10:44
Daan van de graaf ontruimingen heeft de verzorgingskamer van mijn moeder ontruimt. En heeft dit super snel en netjes gedaan. Ook zijn er foto's en sierraden gevonden tijdens de ontruiming deze zijn aan mij overhandigd bij oplevering. Ik kan niet anders zeggen dan een top bedrijf. Bedankt groetjes peter
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map